Wednesday, March 04, 2009

Stina Berge!


















Förra torsdagen filmade jag Stina Berge och hennes band Kärleken (den elektriska versionen) på Big Ben i Stockholm. Det var precis sådär bra som man vill att det ska vara. Grymt bra band, rockigt arrangemang och såriga texter som både ger en svid i magen och ett leende i mungipan av bra och träffsäkra formuleringar. Go, Stina, Go!

6 comments:

Lotta said...

Hallå där Guns, fint du har fått det här på bloggen, vitt & bild på däj åxå, lovely :)

Gudrun said...

Ja, tänkte väl att jag skulle försöka skriva nåt varje dag. Om ingenting mest. När man läser barnfamiljsbloggar - som kan vara intressant läsning - så inser man ju att det går att skriva om vardagsbestyr...fast min vardag ser ju lite annorlunda ut än barnfamiljers...kommer du med på Hellsingland Underground ikväll? Jag ska nog inte jobba!

Gudrun said...

Förresten, hur gör man för att få sina bloggvänner att finnas med på sidan sådär som du har? jag har läst igenom men fattar ingenting...går det att ha blogg-vänner från andra communities än blogger?

Lotta said...

Jag får se om jag hinner ikväll, var spelar dom?

Jo du på dashboard & väljer layout & sedan "Add a Gadget", då kan du lägga till länkar, bilder eller en massa andra roliga saker på bloggen. Det går så bra att länka till andra bloggtyper än blogger åxå.
/ kram kram

Trubbis said...

Fantastiska Stina och Fantastiska Gudrun

Gudrun said...

Men Trubbis! Har du också ett blogger-konto...? Va, kul!
Tack, ´förresten. Har du sett jag lagt upp Train Train med cookiesarna!...?